Strålande recension – Kjetil och Annika

Fantastiska nyheter! Den nya boken har fått en riktigt positiv och varm recension hos Bibliotekstjänst. Här kommer några korta citat:

”Drakpojken Kjetil är en trevlig bekantskap.”

”Med värme och humor och med ett välformulerat, vardagligt språk, som är mycket högläsningsvänligt, har författarparet åter skapat en liten pärla till bok…”

”…deras illustrationer bidrar till att skapa den trevliga och bitvis spännande stämning som boken utstrålar.”

Recenscenten tycker så mycket om boken att hon redan nu väntar på fortsättningen:

”Slutet är öppet, förhoppningsvis kommer fortsättningen i ytterligare en bok.”

 

Kjetil och Annika

Kjetil5

Nu är den nya boken ute! Gul och glad och riktigt spännande! Världspremiären var på O-ringen i Sälen där vi också sponsrade barnens nummerlappar i miniknat och barnpassning
nrlappar

Varm och fin recension av Höst i Drakbergen.
Goda nyheter! Den nya boken om Kjetil och hans vänner, Höst i Drakbergen, kom ut i slutet av november 2014. Den har idag fått en mycket varm och positiv recension.
Några citat:

”I tolv korta kapitel skildras livfullt, varmt och med glimten i ögat Kjetils vardag med skolutflykt, svampplockning, gnabb med lillasyster, samvaro med kompisar och förberedelser inför vintervilan.”

”Texten flyter lätt och ledigt och de fina illustrationerna … uttrycker med inlevelse textinnehållet. Text och bild utgör tillsammans en fin helhet och bidrar båda till en härlig läsupplevelse.”

”…även om bokfigurerna är drakar är det lätt för både yngre och äldre läsare att känna igen sig i de olika händelser och företeelser som skildras i boken.”

Recensionen är skriven av Inger Lindberg på BTJ (häftepos 15105688)

Kjetil flyger på kalas

Kjetil flyger på kalas! En av våra trognaste läsare, Isabel Santander, fyllde nyss år. Till hennes Kjetil-kalas hade supersnälla mormor skapat en alldeles fantastisk Kjetil som kom flygande genom gympasalen med kalasgodis under magen! Vi visade bildespel och läste upp en spännande passage ur den alldeles nya Draksommar, och kapitlet ”Dunkgömme” ur Kjetil lär sig flyga. Och så sjöng vi Kjetils födelsedagssång för Isabel. Vi hade lika kul som barnen!
Kjetil flyger

Draksommar release

Draken Kjetil och hans författare tackar alla som kom till releasepartyt för boken Draksommar. Det var roligt att läsa och sjunga för er! Vilka fina figurer ni ritade och modellerade! Release Party 2012